Bli medlem i STC

Kom med i vår reseklubb. Vi hjälper dig hitta rätt på din resa i världen.

Resemarknaden har ändras drastiskt de senaste 10 åren för så väl reseföretag som resenär. Det är idag lätt att vara sin egen resebyrå.  Som resenärer vill man mer och mer se till att man får sin resa direkt anpassad efter sina egna behov och önskemål. Många reseföretag har nischat sig mer o mer. Det är svårt att få en skräddarsydd resa till ett pris som är fördelaktigt. Det är ibland svårt att även på internet hitta det små lokala reseföretagen som kanske passar just dina önskemål.

SWEDISH TRAVEL CLUB (STC)

Vi hjälper hitta rätt bland många lokala reseföretag som vi vet är pålitliga och många av våra klubbmedlemmar har provat tidigare. STC säljer inga reser och är därför inte låsta till ett företag eller tjänar mer pengar på ett annat. Vi är helt neutrala, kommer med bra tips.

På vår hemsida kan man hitta många bra tips om resan i landet/staden som man skall åka till. Vad man skall se upp för och lite råd och tips hur man får mest ut av sin resa. Vi har även direkta länkar till reseföretag där vi har förhandlat fram bra rabatter till våra medlemmar.

Ett stort problem med att arrangera sin resa själv är att man måste betala resan i förskott, detta medför många gånger dyra och krångliga utlandsbetalningar. Med STC har man möjlighet att vänta med betalningen tills man anländer, STC går då in som garant för betalningen. Sparar mycket tid och pengar.

MEDLEMAR

Det finns tre olika slag av medlemmar.

  1. Silver Gratis!
  2. Guld 500 Kr/år
  3. Diamant 500 Kr/år + Investering om 55 000Kr.

Förklaring; Silver: Man kan gå in och titta på hemsidan och se förslag och tips om länder och städer. Man kan inte utnyttja rabatterna.Guld: Full medlem, man kan se förslag och tips om de länder och städer, man kan chatta med erfarna reseplanerare, man kan boka resor/arrangemang och utnyttja rabatter. Man får även tillgång till vårt garantiprogram. Diamant: Samma som Guld. Dock med en investeringen på 55 000 som ger upp till 9% ränta.  Dessa medlemmar är begränsade och finns bara de gånger Klubben skall göra några egna investeringar i turistprojekt.

POPULÄRA ”2 för 1”

STC har varje månad de omåttligt populära ”2 för 1” resorna. Där man reser två och betalar för en. Begränsat antal platser på varje erbjudande. Där de som har varit medlemmar längst får prioritet.

Exempel på resor ”2 för 1”        

Zanzibar och Tanzania safari                                     9 dgr                    14 990:-

Mailboat Cruise i Carribiean 4 öar i Västindien     8 dgr                    26 990 :-

Galapagos och Karibien                                              11 dgr                    42 990:-

Bli medlem i vår reseklubb som är så mycket mer än bara massa spam mail på resor kostar lika mycket eller mer en ursprungspriset. Utan fantastiska rabatter och unika produkter som gör att Er resa blir så innehållsrik som möjligt.

Vi har som mål att alltid ha minst en bokningsbar resa med Res 2 betala för 1 som är ett riktigt pangpris vad det än är.

Vilka är Vi

Vi är ett gäng som älskar resor och har jobbat med det i hela vårt liv. Hur fungerar det? Varför kan vi vara så mycket billigare än alla andra?

Vi är ingen traditionell resebyrå, utan vi har bara samlat alla de mest prisvärda och intressantaste resorna på ett och samma ställe. När Ni väl vill planera Er resa kommer ni komma i direkt kontakt med hotellet, utflyktsarrangören eller färdledaren utan någon mellanhand som skall ha 20-30% på allt. Och kanske ändå inte kan lika mycket som Er eller oss. Vi finns här och kan ge tips och råd om de platser som vi har som erbjudanden. De leverantörer som finns med på vår Travel Club är pålitliga och gör alltid ett bra jobb. De svarar på era frågor,

Oss kan ni nå med mail eller chatt.

Man kan även stämma ett personligt möte med en av våra färdledare som kan ge väldig precis information om ert resmål eller destination.

Kostnad på 500kr/timme.

Vi har även en sida där man kan boka sina mer traditionella hotellnätter världen över.