Våra fantastiska kryssningar

cruise11

Kryssning är ett fantastiskt sätt att resa. Man kommer iväg på en välorganiserad resa, får se många platser på kort tid, man behöver inte anstränga sig mer än man behöver.

Vi introducerar nu även något vi kallar ” Mail boat Cruise”. Här kryssar man runt bland olika öar, men bor alltid på hotell på ön. Man kan även här välja om man vill ha enkel hytt/hotell eller ett bättre boende/hytt. Vi kallar detta uppgradera. Likheten är att man kommer till fantastiska platser på ett välorganiserat och bekvämt sätt. Här har vi en kryssningsvärd med hela tiden som ser till att resan blir så smidig den bara kan.

 

De klassiska kryssningarna har vi o form av Pullman Cruises som har spännande kryssningar, med ”all inklusive” koncept. Nu ingår all mat och även dryck och drinkar. (märkesvaror kostar extra)

 

Ni ser våra förslag under kryssningar.

Kommentera

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*